Nyheder

AFVIKLET – 3 Bande Elite tour 4/5 November Albertslund

UPDATE!
Så kom de igennem 3 bande elite tour her i weekenden.
Fine resultater blev det til for KBK.

Michael M. Jensen gik videre i sin pulje og vandt sin 1/8 finale. Her efter skulle han møde Bjørn fra Ringsted og kunne faktisk have vundet.
Men de kæmpe begge med at få scoret deres point til sidst, og ja Bjørn venter man ikke på, og fik vendt kampen til sidst og fik lukket. Men flot og komme blandt de 5-8 og lidt gryn i kassen.

Peter Scoth Petersen vandt sin pulje og videre til 1/8 finalen. Her mødte han Jesper Straagaard. Jesper styrede kampen og der var ikke meget krudt tilbage i Peter Pan og tabte.

Begge rykker godt op i ranglisten og bliver spændende om de kan når og komme med i DM finalen. DDBU har dog lavet det om til kun de 12 bedste kommer med. Men stadigvæk muligt.

Det skal sige at spille 1 /8 finale kl 22 om aften, efter en meget meget lang dag, er næsten umenneskeligt. Så måske gerne at hele knockout spilles om søndagen.

TILLYKKE MED DE FINE RESULTATER!

Så er der kridtet op til endnu en 3 Bande Elite tour som afvikles i Albertslund.

Deltager fra KBK:
Michael M. Jensen
Peter Scoth Petersen

Begge kæmper for at komme blandt de 16 deltager til Tour finalen. Når de det??

Michael M. Jensen score 750
Peter Scoth Petersen score 1350

6 tours tilbage. Nr. 16 har 1850 points.

Et plus for begge spiller er, de har ingen points i de kommende tours og er 100% tillægspoints. Hvor dem i blandt de 16, for det meste kommer for at forsvare de points de allerede har
og vil kun få ganske lidt ud af de points de evt. får. Meget spændende end det lige ser ud.

GOD VIND I ALBERTSLUND!