Nyheder

Regionsfinale 3-bande Elite i KBK lørdag den 14. februar

Deltagerne er vores formand Flemming Knudsen.

Flemming er første mand på 1. holdet i 1. division. Flemming er uhyggelig svær at spille imod. Hans forsvarsspil er fremragende, og han evner samtidig de kreative løsninger i pressede situationer.

Flemmings bedste resultat i nyere tid i 3-bande er hans deltagelse i DM finalen i 3-bande 2013, hvor han var helt fremme og bide skeer med de store, og kun et par få baller skilte ham fra de absolutte topplaceringer.

Flemmings modstandere er:

Michael Hansen fra Albertslund. 1. mand på ABC 72’s elitedivisionshold og efterhånden fast deltager i DM finalerne. En meget stor mundfuld for Flemming Knudsen, men også en spiller som Knudsen har vundet over flere gange.

Flemming Hansen spiller også i Albertslund. Flemming er en meget stærk 2. mand på ABC 72’s elitedivisionshold, og han spiller lige op med de allerbedste, når han rammer dagen. Han har f.eks. slået Tonny Carlsen fra BK Grøndal i indeværende sæson. Flemming Hansen tabte til Flemming Knudsen i semifinalepuljen, så Flemming Hansen er givet opsat på at få revanche.

Kim Straarup kommer fra BK Grøndal. Kim spiller 2. mand på Grøndals 1. divisions hold og er en frygtet modstander på sine gode dage. Kim har tidligere spillet en kamp med 2,500 i snit i KBK/BNV klublokalet, så han ved godt, hvad 3-bande går ud på !

 

Kom og hep og giv jeres støtte til Flemming Knudsen på lørdag og se samtidig noget godt billardspil.