Nyheder

Opsummering på Master Class i KBK/BNV

 

KBK/BNV var værter for Master Class arrangementet med verdensstjernen Dick Jaspers og med den danske stjernespiller Ole Nymark.

Det var nogle gode dage i klubben, hvor de to dygtige spillere viderebragte deres personlige filosofier og personlige tilgange til spillet.

De var begge meget inspirerende, veloplagte, humørfyldte og engagerede.

Dick Jaspers kom med en ny og anderledes tilgang til 3-bande carambole, som straks fik deltagernes og tilskuernes interesse.

Han sagde indledningsvis til deltagerne: ” Glem det I har lært om at samle ballerne ude i siderne til positionsspil, det var i gamle dage !”

“Bring the balls together !”

Jaspers mener, at man opnår en større chance for seriespil og for positionsspil, og en større procentmæssig mulighed for at fortsætte med at score point, hvis man fokusere på at samle ballerne på én halvdel af bordet, samt fokusere på bevidstheden om det og på bevidstheden om at afvikle et godt stød hver gang man er ved bordet. Det vil løfte ens spil og det vil medvirke til at øge snit og spilforståelsen. Det er det man skal gå efter i kampe og i træningslokalet, var budskabet fra Dick Jaspers.

Det var tydeligt at mærke på deltagerne til Master Class, at der blev lyttet efter og der blev noteret ivrigt ned, når den store hollandske verdensstjerne på velformuleret engelsk afleverede sine budskaber og sine holdninger til 3-bande spillet.

Han viste også nogle stød og nogle dessiner, som danske spillere normalt ikke ville spille, og som var meget tankevækkende og lærerig inspiration til både elitespillere og klubspillere.

Det var rigtig, rigtig godt, at opleve, og det har givet stof til efterretning og til træningsøvelser for de deltagerne danske spillere.

Dick Jaspers er en kapacitet på billardbordet, og som instruktør er han absolut lige så fremragende.

Det var en sand fornøjelse at have denne billardvirtuos i vores klublokale.

Tak til Ole Nymark og tak til Dick Jaspers for nogle inspirerende timer i vores klublokale !

Tak til deltagerne og tak til tilskuerne ved arrangementet.

Tak til DDBU for et godt samarbejde omkring Master Class.

 

Med venlig hilsen

Formanden