Nyheder

Når pensionisterne i KBK/BNV spiller billard om formiddagen

Kære medlem, samt besøgerne på vores hjemmeside.

Bestyrelsen har modtaget nedenstående artikel fra et klubmedlem, som vi bringer her på hjemmesiden.

Hvad sker der, når pensionisterne i KBK/BNV spiller billard om formiddagen…..!

Om formiddagen i hverdagene, møder de ældre op i klubben og hygger sig med en pot billard.

Vi er ca. 25-35 pensionister, som spiller til daglig fra ca. 9.00 til ca. 13.00, inden de fleste skal hjem og have sig en “morfar”, eller lidt frokost.

Da ikke alle har lyst til at spille med licens på turneringsplan, har vi i mange år deltaget i en turnering, planlagt mellem flere ældrecentre i København og Omegn.

Turneringen kaldes “Centerturneringen” og spilles hele vintersæsonen fra midt august til marts måned, hvor vi skiftes til at besøge hinanden for at spille indbyrdes, opdelt i rækker efter handicap/dygtighed.

Vi mødes på kampdage kl.10.00, og starter med lidt morgenkaffe og en ostemad, inden vi går i kamp ved billarfbordene. Det er kun sjov og hygge, så vi har det rart med hinanden.

I denne sæson har vi været så heldige, at finde en sponsor, så vi kan møde op med ens poloshirts med klubnavn og sponsorlogo på ryggen. Og klubben har ydet et stort bidrag til sagen.

Vi håber, at alle som læser denne artikel, vil viderebringe det glade budskab. Så vi kan få udfyldt nogle huller i dagskemaet med flere nye ældre.

Vi ses !